Източник:Lamqta.comОвен  Не е зле да преосмслите отношенията си със своята

...
Източник:Lamqta.comОвен  Не е зле да преосмслите отношенията си със своята
Коментари Харесай

Новата година не започва добре за тези три зодии. Вижте хороскопа си за първия ден от 2019-а

Източник: Lamqta.com

Овен 
Не е зле да преосмслите връзките си със своята сантиментална половинка. Дайте си сметка, че би трябвало да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте създали всичко допустимо, би трябвало да се замислите за внасяне на съществени промени в обстановката.  

 
Телец
От доста от дълго време се учите да казвате „ Не ”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора. 

Близнаци
Вашият обичан човек през днешния ден доста комплицирано ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или въпреки единствено да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна специфичност и да действате със съответните заключения и избраните цели.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Предстои Ви още един тежък ден, изпълнен с работа. Не е желателно да поемате неща, които не са Ваше обвързване. Помнете това, когато някой се приближи до Вас с в действителност „ горещи ” задания, или с доста обемна работа. Преди да приемете да пожертвате идната приятна вечер, помислете за индивида, който е до Вас и с който сте се канели да я прекарате.

Скорпион
Причини за безпокойствие има, само че те не са по този начин съществени, както Ви се коства в този момент. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към личен график. Изключително потребна е самодисциплината: точно тя ще помогне да избегнете хаоса, непотребната суетност и неразбориите. Решаването на огромна част от фамилните проблеми ще легне на Ваш тил. Постарайте се да вземете под внимание ползите на всички, даже това да изисква от Вас избрани жертви. Само откровената грижа в интерес на другите, може да Ви помогне да се справите с въздействието на отрицателните трендове в персоналните връзки.

Стрелец
Ще имате триумф в комплицирани случаи, изискващи освен акуратност, а и познания и опит. Простите задания няма да провокират интерес у Вас. Обкръжаващите, на които ще се постанова да поемат рутинни грижи, може да са извънредно недоволни от това. Бъдете внимателни в изявленията, изключително в ироничните, тъй като Вашите смешки през днешния ден ще раняват много болно... Денят е подобаващ за разходки, изключително измежду природата. Добро занятие също е визитата на галерия или на зрелищен филм. Най-добре ще приемате информация, която можете да възприемете образно.

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя обичан човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за следващ път, откровено се поинтересувайте от това, по какъв начин вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е мъчно, а какъв брой ще му бъде прелестно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР